Cat costa un site?

Aceasta este una dintre cele mai frecvente intrebari din domeniul nostru de activitate. Raspunsul la aceasta intrebare nu este unul standard. Chiar daca tehnologia si mediul online sunt in continua dezvoltare, nu exista o formula de a calcula costurile implicate in dezvoltarea si implementarea unui site.

Compania care iti realizeaza site-ul trebuie sa te consulte si sa stabileasca ce iti doresti, dar in acelasi timp de ce are nevoie afacerea ta. Astfel, compania cu care colaborezi iti poate oferi sfaturi care se pliaza exact pe nevoile tale, ceea ce te ajuta sa economisesti bani. Costul final al unui site este calculat in functie de complexitatea site-ului si anume:

Numarul de pagini – pretul unui site este direct proportional cu numarul de pagini; cu cat sunt mai multe pagini, cu atat pretul final va fi mai mare. Pe langa numarul de pagini, trebuie sa tii cont si de faptul ca fiecare pagina trebuie sa aiba continut. In spatele construirii unei pagini este un intreg proces care implica multa munca.

Design-ul – costurile pe care le implica design-ul unui site, tin mai mult de ceea ce isi doreste clientul. Daca isi doreste un site nu foarte complicat si pretul acestuia va fi mai mic. Cele mai bune site-uri sunt concepute in asa fel incat sa fie compatibile pentru computer, telefon si tableta. Un design mai complex, implica mai mult timp de munca si implicit, mai multi bani.

Gazduirea – trebuie sa platesti compania care iti gazduieste si are grija de afacerea ta. Costul final al gazduirii afacerii variaza in functie de volumul informatiei de pe site sau de numarul de vizitatori pe zi.

Content Management System (CMS) – iti permite sa editezi foarte usor informatiile de pe site. Astfel, poti posta sau schimba poze, continutul site-ului sau al blog-ului oriunde si oricand.

Suntem aici pentru a-ti raspunde la toate intrebarile si pentru a te indruma sa faci cele mai bune alegeri pentru dezvoltarea afacerii tale. Solicita acum oferta noastra!