Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
  1. Acasa
  2. /
  3. Din 2004, lansam cu placere afaceri pe internet
  4. /
  5. Blog
  6. /
  7. 5 elemente esentiale ale unui site de succes

5 elemente esentiale ale unui site de succes

mai 14, 2015

Fiecare site este diferit, de la domeniul de activitate, la design-ul ales si mesajul transmis. Intre toate aceste elemente exista o legatura foarte stransa si anume, in functie de domeniul de activitate trebuie alese imaginile si culorile care reprezinta compania, iar mai apoi cum va fi transmis mesajul dorit. La o vizita scurta pe site-ul tau, clientul trebuie sa inteleaga cine esti, care sunt serviciile sau produsele pe care le oferi, de ce te-ar alege pe tine si prin ce se diferentiaza produsele sau serviciile tale de cele ale concurentei. In continuare, ne vom focusa pe elementele cheie ale unui site si cum sa le utilzezi pe fiecare la capacitate maxima.

1. Pagina despre noi 

Un vizitator nou pe site? Acum este mometul sa il impresionezi. Pagina "Despre Noi" trebuie obligatoriu sa contina informatii despre cine esti si ceea ce faci. Daca ai in spate o experienta bogata axeaza-te pe evolutie, creeaza o paralela intre inceputirile companiei si prezent. Poti include chiar si o rubrica "ce spun clientii nostri". Daca, in schimb, afacerea ta este la inceput de drum, concentreaza-te mai mult pe obiective si ce faci pentru a le indeplini. Indiferent de domeniul de activitate, concurenta este mare, iar site-ul tau trebuie sa surprinda elementele prin care te diferentiezi de aceasta, fie ca este vorba de experienta, instrumentele utilizate sau caracteristici interesante la produsele tale.

2. Navigarea

Site-ul tau trebuie sa ofere vizitatorului o navigare simpla si intuitiva. Cu cat acest proces este mai complicat, cu atat vizitatorul va parasi mai rapid site-ul tau. In functie de tipul site-ului si de complexitatea acestuia, specialistii in web design recomanda utilizarea intre 5 si 10 meniuri de navigare. Acestea se gasesc, in general, in partea de sus sau din stanga a unui site si au rolul de a le aminti vizitatorilor unde anume se afla pe site, ce alte informatii pot afla si cum se pot intoarce la pagina initiala (Home).

3. Informatiile de contact

Atunci cand un client sau potential client vrea sa ia legatura cu unul din membrii echipei, trebuie sa gaseasca rapid datele de contact. De aceea, aceste informatii sunt pozitionate in partea de sus a fiecarei pagini din site sau ca o pagina separata. Este obligatoriu sa oferi mai multe canale prin care acestia te pot contacta: la sediul firmei (adresa), nr de telefon, email, social media, chat live. Poti lua in considerare si crearea unui formular de contact. Avantajul acestuia este ca utilizatorii te pot contacta rapid, fara sa fie nevoiti sa paraseasca site-ul.

4. Imagini de calitate

Imaginile atrag atentia vizitatorilor si reprezinta o modalitate eficienta de a-si prezenta produsele, serviciile, dar in acelasi timp, echipa. Trebuie, insa, sa pastrezi un echilibru intre numarul imaginilor adaugate si cantitatea de continut. Foloseste-te de imagini doar pentru a sublinia ceea ce prezinti prin texte si mesaje.

5. Foloseste bold 

Majoritatea vizitatorilornu vor citi in totalitate continutul site-ului, ci doar il vor "scana". De aceea, asigura-te ca cele mai importante informatii se diferentiaza de restul textelor. Pentru a fi mai usor de parcurs, foloseste bullets, creeaza paragrafe scurte si lasa mai mult spatiu gol.

Aveti intrebari legate de serviciile noastre ?

reCAPTCHA is required.
iunie 27, 2021
Clinsim - realizare logo, portal informatii, aplicatie software, configurare server

Dow Media Consulting - Bucuresti a realizat pentru Universitatea Politehnica Timişoara urmatoarele lucrari: design logo design si implementare portal clinsim.ro aplicatie software / integrare cu instrumente Pessl Instruments configurare serverere proiectul s-a desfasurat pe o perioada de 2 ani  - (2019 - 2021)

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

octombrie 2, 2020
Studiu: Peste 30% dintre magazinele online și site-urile de prezentare nou create întârzie lansarea din cauza conținutului

Site-ul indiferent că este vorba de un magazin online sau de un site prezentare este interfața online a oricărei companii dorește să intre sau să se mențină pe piață. De obicei, clienții care ajung la noi, știu că au nevoie de un site sau de un magazin online, au cel puțin o idee vagă despre […]

iulie 3, 2019
Cat de important este sa ai o pagina pentru afacerea ta pe Linkedin

Linkedin este a treia cea mai populara retea de socializare din lume. Aceasta are un numar aproximativ de 300 de milioane de utilizatori si a devenit extrem de utilizata in mediul de afaceri din Romania. Deoarece este o retea de socializare axata pe mediul business impune seriozitate in privinta postarilor dar si a relatiilor cu […]

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2023
Dow Media SRL
Membru Camera de Comerț Industrie și Agricultură TIMIȘ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram