Despre noi

Daca te gandesti la o afacere online, ai o idee geniala, noi te ajutam sa o pui in practica, sa o dezvolti, oferindu-ti servicii web complete.

Experienta acumulata de-a lungul anilor in care ne-am dezvoltat cot la cot cu internetul am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online, asa ca, odata ce ne prezinti ideea si viziunea ta, putem sa dezvoltam, sa sugeram imbunatatiri, sa propunem detalii care probabil ti-au scapat, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Contact

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Din 2004 am realizat sute de logo-uri pentru companii din domenii de activitate precum imobiliare, turism, constructii, sport, muzica, arhitectura si multe altele.

Realizare logo Bucuresti

Procesul de realizare a unui logo este complex si implica atat abilitati creative extraordinare, cat si instrumente speciale. Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a dezvolta logo-ul companiei este sa stabilesti misiunea si valorile companiei. Astfel, iti va fi mult mai usor sa te concentrezi pe dezvoltarea unui logo care sa transmita mesajul dorit, atat prin elementele de design si text (daca este cazul), cat si prin culorile alese. Iata care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa ii urmezi:

Stabileste functia logo-ului 
Odata ce ai stabilit care sunt valorile si misiunea companiei in general, trebuie sa te gandesti la functia pe care o are logo-ul in dezvoltarea afacerii. Compania ta este la inceput de drum? Atunci orienteaza-te spre crearea unui logo care poate fi usor recunoscut de clienti si potentiali clienti, chiar si atunci cand este prezentat impreuna cu afacerile concurente.

Analizeaza logo-urile concurentei
Vrei ca afacerea ta sa se diferentieze de concurenta, dar in acelasi timp sa transmita mesajul dorit. Analizarea logo-urilor companiilor concurente te vor ajuta sa iti faci o idee de baza, pe care sa o transpui intr-un logo unic si original. Oricat de tentant ar fi sa "furi" unele idei, gaseste o modalitate de a le reinterpreta.

Creeaza un logo flexibil
Un logo profesional este scalabil, memorabil si unic. Acesta va fi prezent pe toate toate flyerele, pliantele, cartile de vizita, documentele importante ale companiei, cat si pe bannere stradale de mari dimesniuni sau pe masinile companiei. Asigura-te ca logo-ul poate fi utilizat cu succes in fiecare situatie, iar mesajul si design-ul acestuia nu va fi afectat daca vei schimba culorile initiale in alb sau negru.

Din 2004 am realizat sute de logo-uri pentru companii din domenii de activitate precum imobiliare, turism, constructii, sport, muzica, arhitectura si multe altele. Solicita oferta noastra!

Servicii profesionale de realizare logo Bucuresti!

Ultimele proiecte realizate

Ultimele articole pe Blog

ianuarie 28, 2024
CloudStorageBox: Solutia ideala pentru transmiterea fisierelor mari catre colaboratori si institutii

In era digitala, transmiterea eficienta si sigura a fisierelor mari este o necesitate pentru multe afaceri si organizatii. CloudStorageBox, un serviciu inovator bazat pe solutia open-source NextCloud, vine in intampinarea acestei nevoi oferind o platforma robusta si accesibila pentru stocarea, partajarea si backup-ul fisierelor. 1. Flexibilitate si Accesibilitate CloudStorageBox permite utilizatorilor sa transmita fisiere de […]

ianuarie 28, 2024
Gazduire web la SpeedHost.ro - Oaza de Stabilitate in vremuri de cresteri de preturi

Intr-o perioada in care fluctuatiile economice au determinat majoritatea furnizorilor de servicii web sa isi mareasca tarifele, SpeedHost.ro ramane un far de stabilitate si accesibilitate. In ciuda cresterilor de preturi inregistrate in 2022 si 2023 la energia electrica, cresterea costurilor pentru servicii de cloud si licentiere a softurilor folosite, SpeedHost.ro isi mentine angajamentul de a […]

iunie 22, 2021
SpeedHost.ro lansează serviciul de stocare de documente în cloud

Gestionarea, accesul și stocarea documentelor astfel încât să faciliteze editarea colaborativă a devenit o prioritate atât pentru companii, indiferent de dimensiune, cât și pentru persoane fizice. Cum arhivele digitale devin din ce în ce mai stufoase, trecerea la o stocare în cloud devine o alternativă din ce în ce mai atractivă. De aceea, SpeedHost.ro, serviciul […]

Reteaua de servicii Dow Media

DowMedia - Servicii Web Design SpeedHost - Gazduire Web ResellerCloud - Gazduire Reseller Newsletter24 - Servicii Transmitere Newsletter CloudStorageBox - Stocare documente in cloud SeoElite - Servicii SEO OnlineStart - Servicii web GlobalSMS - Transmitere SMS DirektHost - Servicii Web Hosting FTPbox - Servicii FTP CamHost - Stocare date camere supraveghere CloudShop - Servicii eCommerce BanatHost - Gazduire Web Timisoara BugetHost - Gazduire Web Ieftina AsistentaWeb - Mentenanta Website Retea Publicatii Online

Doriti sa discutam despre urmatorul proiect?
Programeaza o intalnire, online, telefonic, la sediul nostru sau la sediul firmei dumneavoastra.

Programeaza o intalnire

Dow Media - Timisoara
Strada. Johann Heinrich Pestalozzi, Nr. 3-5
Romania, Timisoara

0356 44 24 24

Dow Media Consulting - Bucuresti
Spl. Independentei, Nr. 273
Bucuresti, Sector 6

021 310 72 37
Toate drepturile rezervate - Dow Media SRL - 2024
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram