Vizicom

Descrierea proiectului

1

Nu mai este nici un secret ca domeniul IT si al telecomunicatiilor s-a dezvoltat si continua sa se dezvolte, ocupand un loc important pe piata serviciilor din Romania.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Colaborarea dintre Dow Media si Vizicom a pornit din dorinta echipei de la Vizicom de a avea o imagine bazata pe incredere si profesionalism. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu si un portofoliu cu sute de proiecte, Dow Media a acceptat cu placere provocarea de a crea icon-uri si un logo care sa indeplineasca toate cerintele clientului: originalitate, unicitate, usor de retinut si recunoscut, care pot tranforma usor afacerea clientului nostru intr-un brand.

4

Cu toate detaliile necesare in minte si inarmat cu idei creative si originale, designer-ul nostru schiteaza, creeaza si modifica mai multe variante de design, atat pentru logo cat si pentru icon-uri. Icon-urile sunt reprezentarea unui loc, a unei actiuni sau a unui concept, cu scopul de a fi usor de recunoscut si intuitive . De exemplu, casa este un icon recunoscut international pentru Home sau pagina de start a unui site. Desi este un element simplu, designer-ul nostru a transformat chiar si o banala casa intr-un icon care aduce mai aproape vizitatorii site-ului clientului nostru de domeniul de activitate al acestuia. Asadar, usa de acces in casa a fost inlocuita cu o persoana care se afla in fata laptop-ului. In aceeasi idee a realizat si celelalte icoane si logo-ul

3

Detaliile proiectului

  • Data octombrie 14, 2014
  • Tag-uri Logo design

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top