Victoria Sport Line

Descrierea proiectului

1

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Suntem pasionati de viteza si de tot ceea ce tine de miscare, atat in viata de zi cu zi, cat si in mediul de afaceri. In decursul celor peste 10 ani de activitate, ne-am dezvoltat abilitatea de a transpune in fiecare proiect elemente care ne pasioneaza si care ne definesc in primul rand ca oameni si mai apoi ca specialisti in domeniul nostru de activitate.

3

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Rolul nostru este de a asculta viziunea clientului si de a aduce sfaturi si sugestii pertinente pe care mai apoi, le punem in practica. Pasionata de sport si de tot ceea ce tine de acest domeniu, echipa Victoria Sport Line a decis sa impartaseasca aceasta pasiune cu utilizatorii de internet, printr-un magazin online care sa puna in valoare produsele si un logo simplu, memorabil care sa comunica valorile companiei.

2

Designer-ul nostru a  inceput prin a lucra la cel mai important element al identitatii vizuale a unei firme si anume logo-ul. Pornind de la ideea de miscare, actiune, designer-ul nostru a creat mai multe variante de design: de la un atlet in miscare, pana la un cronometru, modificarea fonturilor si a culorilor. Varianta finala este realizata in nuante de rosu si tranforma litera “o” din cuvantul “victoria” intr-o minge stilizata, in miscare. Logo-ul fiind stabilit, design-ul site-ului a fost creat in functie de elementele componente ale acestuia.

5

Fiind un site despre miscare, programatorul a introdus elemente dinamice care sa completeze intregul design al site-ului si al logo-ului. Colaborarea cu clientul pe toata perioada desfasurarii proiectului a contribuit la realizarea rapida si eficienta a site-ului pe care clientul nostru si l-a dorit.

4

Detaliile proiectului

  • Data octombrie 14, 2014
  • Tag-uri Logo design, Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top