Umbrella International

Descrierea proiectului

1

Umbrella International ofera servicii de outsourcing, adica preia anumite procese externalizate de la o alta companie. Acest domeniu de activitate s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani in Romania. Din dorinta de a se afla exact acolo unde sunt clientii, Umbrella International a decis sa colaboreze cu profesionisti in online pentru a crea site-ul perfect. Dow Media, o firma cu o experienta de peste 10 ani si mii de proiecte realizate a devenit partenerul de incredere pentru Umbrella International.

2

Prezentare proiect si impartirea sarcinilor 

Ne stabilim strategia in functie de dorinta clientului. Descrierea amanuntita despre serviciile pe care acesta le ofera clientilor, dar si o prezentare a dorintelor si asteptarilor sale in urma colaborarii, ne ajuta sa ne familiarizam cu compania, cu serviciile. Ne apucam de treaba numai dupa ce am oferit sfaturi si am stabilit cu exactitate fiecare amanunt.

3

Designer-ul nostru aduce elemente noi fiecarui proiect la care lucreaza. Abilitatile tehnice si cele creative, impreuna cu experienta si atentia la detalii il ajuta sa creeze intotdeauna proiecte cu un puternic impact vizual. Logo-ul joaca un rol foarte important in dezvoltarea unei companii. In crearea logo-ului, designer-ul nostru a realizat o umbrela in nuante de albastru. Nu numai ca albastrul este asociat cu apa, dar este si o culoare care se potriveste de minune domeniului in care clientul nostru isi desfasoara activitatea. Aceleasi nuante de albastru au fost utilizate si pentru crearea design-ului site-ului.

4

Sarcina principala a programatorului este sa realizeze un site unic, care sa functioneze la capacitate maxima in orice moment. Acest proces implica multa radbare, abilitati tehnice extraordinare si atentie la detalii, calitati care sunt caracteristice programatorului nostru.

5

dow-media-pliant-portofoliu

dow-media-pliant-portofoliu-2

Detaliile proiectului

  • Data august 6, 2014
  • Tag-uri Logo design, Print, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top