Textil Shop

Descrierea proiectului

Site-ul este cel mai important element care ajuta la dezvoltarea unei afaceri online. Cu cat acesta este mai bine realizat, atat din punct de vedere al structurii, cat si al optiunilor, continutului si vitezei de incarcare, cu atat acesta are sanse mai mari sa devina un brand. Portofoliul bogat, experienta de peste 11 ani si instrumentele de ultima generatie l-au determninat pe clientul nostru sa aleaga Dow Media pentru crearea site-ului pe care l-a visat.

Logo-ul este cel mai important element de branding al unei companii. Inarmat cu ustensilele necesare, cu creativitate si originalitate, designer-ul a creat mai multe variante de logo, folosind diferite font-uri, culori si elemente reprezentative domeniului de activitate al clientului. Dupa ce clientul a ales varianta finala de logo, designer-ul a imbinat elementele ale identitatii vizuale (culori, forme, fonturi) in design-ul site-ului.

Odata stabilite aceste elemente, programatorul a adus imbunatatirile necesare astfel incat site-ul, nu doar sa indeplineasca cerintele clientului, dar sa functioneze la capacitate maxima si fiecare element sa se incadreze perfect in design-ul ales de client.

1

Detaliile proiectului

  • Data mai 8, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top