Teo Milea

Descrierea proiectului

1

Teo Milea a inceput sa cante la pian in urma cu 26 de ani, pe cand avea doar 6 ani. S-a nascut la Arad, dar locuieste in Timisoara de 15 ani. Studiile in muzica si talentul i-au deschis calea spre succes. A participat la diverse concursuri de pian din Romania, Germania, Elvetia, Austria, Ungaria si Statele Unite ale Americii. In anul 2013 a cantat piesa “Agonie si Extaz”  in cadrul Galei Internationale de Balet din Dormund, la cererea Monicai Fotescu-Uta prim balerina Operei din Dormund. Primul sau album “on white…and black keys” a aparut in iulie 2012, urmand ca anul acesta sa apara cel de-al doilea album din cariera artistului.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul ne-a prezentat conceptul proiectul pentru care urma sa colaboram. Fiind pasionati de muzica acestui artist foarte apreciat atat pe plan national, dar si pe plan international, am stiut exact cum sa combinam viziunea acestuia cu ideile noastre pentru a realiza un site foarte bine pus la punct si care sa scoata in evidenta artistul, dar mai ales omul Teo Milea.

5

Designer-ul a lucrat impreuna cu clientul pe tot parcursul desfasurarii proiectului. Experienta, creativitatea, originalitatea si simtul artistic isi pun amprenta pe fiecare proiect in parte. Fiind un perfectionist, se bazeaza pe ideea ca detaliile fac diferenta si acorda o atentie sporita acestora. De aceea, a considerat necesara o stilizare a logo-ului. A incercat mai multe variante si fonturi pana a ajuns la cea care imbina seriozitatea, eleganta cu modernul. Pornind de la una din piesele artistului cu titlul “Strazi in creion”, designer-ul a realizat o schita cu artistul cantand la pian, pe un fundal cu partituri. Variantele finale de design au fost trimise clientului care a ales-o pe cea mai potrivita.

3

Programatorul a implementat varianta de design aleasa de client pe suportul site-ului. Fiecare proiect este unic, de aceea a introdus in structura site-ului si un player, cu ajutorul caruia se pot asculta cateva dintre melodiile artistului. A lucrat de asemenea la structura site-ului atat in engleza, cat si in romana pentru a oferi vizitatorilor o experienta foarte placuta in cadrul site-ului.

4

Detaliile proiectului

  • Data iulie 7, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top