SpeedHost

Descrierea proiectului

1

 

SpeedHost este un serviciu profesional de webhosting operat de DOW MEDIA, care activeaza inca din anul 2004. SpeedHost s-a dezvoltat odata cu tehnologia si cerintele utilizatorilor, oferind servicii de inalta calitate chiar si in momentele de varf ale traficului, cum ar fi perioadele din preajma sarbatorilor sau de Black Friday. Noul site este disponibil si pe dispozitive mobile si tablete.

4

Prezentare proiect şi stabilirea sarcinilor

Toti oamenii raspund la o intrebare simpla:  ati schimbat ceva in ultimii 10 ani, fie ca este vorba de computer, masina sau o schimbare la nivelul fizic? Asa am ajuns si noi la concluzia ca ar fi timpul sa schimbam ceva la imaginea SpeedHost. Piata se schimba permanent, competitia devenind mult mai acerba. Decizia nu a fost deloc usoara, pe parcursul celor 10 ani ne-am atasat de sigla si structura site-ului, dar interesul nostru pentru obtinerea satisfactiei clientilor creste in paralel cu imbunatatirea performantei si a eficientei noastre.

Designer-ul, folosindu-se de cunostintele sale artistice, de creativitate si de cunostintele tehnice, a conceput un site  atractiv si cu o interfata prietenoasa. Cum schimbarile sunt intotdeauna binevenite, am decis ca designer-ul nostru sa se ocupe in continuare de conceperea unei sigle noi, moderne. Ultima sarcina a designer-ului a fost sa conceapa si sa creeze cartile de vizita.

3

Sarcina principala a programatorului a fost sa implementeze design-ul, pe suportul site-ului. Prima impresie conteaza, de aceea ne-am straduit ca noul site sa fie simplu, mai usor accesibil, dar care in acelasi timp sa capteze atentia vizitatorilor. Timpul este principala problema a oamenilor din ziua de azi, de aceea timpul de incarcare al noului site este de cateva secunde. Experienta, creativitatea si talentul l-au ajutat sa isi duca la bun sfarsit sarcinile, intr-un timp foarte scurt.

5

Deoarece continutul este principalul motiv pentru care un site este vizualizat, copywriter-ul s-a ocupat de redactarea textelor si mesajelor pentru partea de continut a site-ului. El a selectat, editat si construit textele astfel incat sa fie originale si usor de citit, dar si sa puna in evidenta munca colegilor sai.

6

Serverele SpeedHost sunt in Timisoara, Bucuresti si Cluj, iar pe plan international in Marea Britanie, Germania si Statele Unite pentru a putea oferi clientilor posibilitatea de a alege ca site-urile sa le fie gazduite cat mai aproape de masa vizitatorilor. Aceasta localizare strategica a fost gandita pentru o conectivitate optima si o viteza mai mare.

10

Pentru ca domeniul este punctul de pornire in dezvoltarea unei afaceri online, SpeedHost ofera clientilor inregistrari de domenii – RO, rezervari domenii – externe si rezervari domenii PFA.ro. Inregistrarile de domenii se fac pe numele clientului, fie ca este persoana fizica sau juridica.

9

Serviciile de web hosting pot fi personalizate in functie de nevoile fiecarui client, indiferent daca este vorba de web hosting, reseller hosting sau eMail hosting. Pachetele sunt concepute astfel incat sa acopere atat nevoi de baza, dar si nevoi extinse de resurse.

7

Detaliile proiectului

  • Data martie 14, 2014
  • Tag-uri Logo design, Print, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top