Sincutech

Descrierea proiectului

1

Sincutech este o firma timisoareana, care isi desfasoara activitatea in domeniul tamplariei inca din 2002.  Colaboreaza cu firme de constructii din Elvetia, Italia, Germania si Franta. Serviciile pe care le ofera cuprind automatizari, compartimentari interioare, pereti cortina, tamplarie aluminiu si PVC, rulouri si wintergarten.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Dupa discutia amanuntita pe care am avut-o cu clientul, am inteles care este viziunea acestuia in ceea ce priveste colaborarea noastra. Acesta isi dorea o revista care sa prezinte domeniul de activitate al firmei, dar in acelasi timp sa puna in valoare o parte din  proiectele pe care firma le-a dezvoltat pe parcursul anilor.

3

Designer-ul si-a orientat creativitatea spre o zona favorabila din acest punct de vedere. Tamplaria este un domeniu care se dezvolta permanent si la baza caruia sta originalitatea. Sarcina principala a designer-ului nostru a fost sa aleaga cele mai concludente fotografii si sa le modifice dimensiunea daca era nevoie. Dupa ce fotografiile au fost alese, acesta le-a aranjat in asa fel incat sa capteze atentia cititorilor, dar in acelasi timp sa puna in evidenta textul fiecarei pagini. Rolul principal al imaginilor, fie ca este vorba de o revista, un site sau chiar un pliant este acela de a completa textul, de a atrage atentia si de a starni curiozitatea cititorilor.

4

5

Copywriter-ul a lucrat la conceperea mesajelor si textelor. Acesta a construit si editat textele, astfel incat sa fie originale, dar in acelasi timp usor de citit. Cu toate ca revista prezinta proiecte din domeniul tamplariei, textele trebuie sa fie usor de inteles atat pentru specialisti in acest domeniu, cat si pentru clientii care nu au foarte multe cunostinte in domeniu. Cu aceste lucruri in minte, copywriter-ul nostru a conceput rapid textele care s-au incadrat perfect in dorintele clientului nostru.

6

Detaliile proiectului

  • Data mai 30, 2014
  • Tag-uri Print

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top