Rock Trans

Descrierea proiectului

1

Rock Trans este o firma de transport marfa. Pentru a stii exact ce elemente trebuie punctate in cadrul unei brosuri pentru a fi eficienta si pentru a consolida relatia dintre companie si client, “mana” unui profesionist este esentiala. Pe langa serviciile web, creativitatea echipei din spatele Dow Media iese la iveala atunci cand trebuie sa comunice mesajele dorite prin design si cuvinte atent alese. Dupa ce a analizat portofoliul companiei, Rock Trans a facut primul pas spre o colaborare de succes cu Dow Media.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Pentru a indeplini dorintele clientului este necesara o descriere amanuntita despre firma si despre viziunea acestuia in ceea ce priveste proiectul. Acordam o atentie deosebita acestui prim pas in desfasurarea fiecarui proiect, punem intrebari, oferim sfaturi si solutii. Ne apucam de treaba numai dupa ce am discutat fiecare aspect cu clientul si ne este foarte clar ce aveam de facut.

In cadrul acestui proiect designer-ul a lucrat cu atentie si pasiune la realizarea unei brosuri. Fiecare element care contribuie la formarea  imaginii vizuale a fost analizat atent si modificat astfel incat sa puna in valoare serviciile pe care firma le ofera clientilor.  Imaginile, culorile si formele sunt orientate in partea de sus si de jos a mesajelor, formand astfel un chenar care are rolul de a le scoate in evidenta. Nici combinatia de culori nu a fost intamplatoare, verde asociat cu alb si negru sugereaza putere, credibilitate, puritate, dar in acelasi timp educatie, naturalete.

3

Detaliile proiectului

  • Data iulie 8, 2014
  • Tag-uri Print

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top