Ravitex

Descrierea proiectului

1

Ravitex este o companie de transport intern si international. Compania ofera servicii de transport marfuri si transport persoane inca din 2002.

2

Primii pasi

Inainte de a ne apuca de treaba, purtam o discutie cu clientul. Este esential sa ne spuna ce asteptari are de la viitorul proiect, pentru a-i putea oferi suportul nostru si pentru a-i da sfaturi. Dupa ce aceste aspecte au fost stabilite, ne impartim sarcinile si incepem sa punem in practica ceea ce pana acum era doar o idee.

3

Design-ul unui site are o contributie foarte mare la traficul pe site. Cu cat un site are un design mai prietenos, cu atat sansele de a avea mai multi vizitatori, cresc. Designer-ul nostru stie acest lucru si il pune intotdeauna in aplicare. Bineinteles ca experienta si creativitatea au o mare contributie la munca pe care acesta o depune in fiecare zi, rezultatele fiind de fiecare data pe masura asteptarilor clientilor.

Programatorul continua munca designer-ului, implementand design-ul pe suportul site-ului. Desi munca pe care o depune nu este deloc una usoara, fiind o persoana tot timpul la curent cu noutatile si cu o atentie sporita la detalii, isi duce sarcinile la bun sfarsit intr-un timp foarte scurt.

4

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 8, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top