Poster Cartea de nisip

Descrierea proiectului

1

Cartea de nisip este prima librarie a grupului Librarium. Librarium dispune acum de 5 librarii: doua in Iasi si cate una in Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca. Cartea de nisip organizeaza constant evenimente, de la lansari de carte, evenimente pentru copii, la concerte si ateliere. Provocarea noastra a fost una interesanta si foarte creativa, si anume conceperea si realizarea posterelor pentru promovarea evenimentelor.

2

 

3

Punctul nostru de plecare in conceperea posterelor de promovare a evenimentelor, a fost crearea unor postere care atrag atentia si livreaza rapid mesajul. Pentru “Noaptea devoratorilor de carte” am plecat de la ideea de intuneric, frig, pasari de noapte, bufnita. Odata aleasa imaginea principala a posterului, si culorile trebuie sa fie in acord cu ideea de noapte, astfel am ales culori inchise, terne.

45

 

Cand vine vorba de evenimente pentru copii, ne-am orientat creativitatea intr-o zona mult mai colorata, vesela, inocenta. Ne-am intors in timp si ne-am amintit cu placere de perioada copilariei. Ideea de baza a afisului a fost sa cream un desen nu foarte complicat, care sa se apropie de un desen facut chiar de un copil. Pentru ca probabil nu stiu inca sa citeasca, a fost esential sa le atragem atentia prin afise viu colorate, parintii fiind cei care sa le ofere mai multe informatii despre eveniment. 6

7

Workshop-ul de cultura si civilizatie japoneza “We heart Japan” este dedicat tuturor celor pasionati de arta si cultura japoneza. Plecand de la ideea ca Japonia este supranumita “Tara Soarelui Rasare”, am ales cromatica afisului. Nuantele de portocaliu si galben se imbina perfect cu alte elemente specifice Japoniei, cum ar fi crengutele de pomi infloriti si ideogramele.

8

 

Detaliile proiectului

  • Data martie 14, 2014
  • Tag-uri Print

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top