PhCareer

Descrierea proiectului

1

Phenomenal Career, pe scurt PhCareer organizeaza diferite cursuri cu scopul de a-i ajuta pe angajati sa devina mai increzatori in propriile forte si mai responsabili in ceea ce priveste activitatea lor zilnica de la birou.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Pornim de fiecare data de la viziunea si ideile clientului in ceea ce priveste viitorul proiect. Ascultam cu atentie, iar dupa ce ne-am familiarizat cu conceptul, raspundem intrebarilor clientilor si oferim sfaturi. Este foarte important sa stabilim inca de la inceput care sunt cele mai eficiente metode de a dezvolta un proiect nou. Odata stabilite aceste lucruri, ne apucam de treaba, urmand sa colaboram cu clientul pe tot parcursul dezvoltarii si implementarii proiectului.

3

 

Designer-ul lucreaza la imaginea vizuala a site-ului. Este mereu la curent cu toate schimbarile care apar in acest domeniu. Fiind o persoana creativa, experimentata si pasionata de ceea ce face, realizeaza de fiecare data site-uri cu un puternic impact vizual. Dupa ce clientul a ales varianta de design care urmeaza sa fie implementata, designer-ul nostru isi concentreaza creativitatea asupra conceperii si realizarii cartilor de vizita.

4

Programatorul implementeaza varianta de design aleasa de client, pe suportul online. El este in permanenta legatura cu fiecare client, pentru a stabili anumite modificari care duc la realizarea unui site care se incadreaza perfect in dorintele acestuia.

5

Detaliile proiectului

  • Data martie 14, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top