Netex Consulting

Descrierea proiectului

Netex Consulting este o firma cu experienta de 14 ani in domeniul telecomunicatii, care ofera servicii de call center. Netex Consulting ofera servicii de Call-Center in toate locatiile firmei: Germania, Romania, Serbia, Ucraina si Republica Moldova. Aceste servicii pot fi combinate sau folosite individual prin intermediul canalelor de comunicare, precum e-mail, fax sau newsletter. Site-ul Netex Consulting este tradus in 6 limbi.

1

Primii pasi

Dupa conversatia pe care am avut-o cu clientul, ne-am dat seama ca acesta doreste sa aduca o imbunatatire la site-ul pe care il avea de ceva timp. Clientul isi dorea un design nou, modern pe o platforma noua WordPress. Dupa ce i-am prezentat oferta si s-a hotarat asupra unui pachet, ne-am trasat sarcinile si ne-am apucat de treaba.

2

Designer-ul, ajutat de abilitatile sale artistice, tehnice si de business s-a ocupat de partea vizuala a site-ului. Acesta a lucrat in permanenta cu clientul, cerandu-i parerea la fiecare element adus in plus site-ului. Mai multe variante de design au fost trimise clientului, acesta avand ultimul cuvant de spus in alegerea ce urma sa fie implementata de programator.

3

Programatorul a pus designul ales de client, pe suportul site-ului. Bineinteles ca si de aceasta data, tehnica, experienta, creativitatea si talentul si-au pus amprenta pe munca programatorului nostru, reusind astfel sa ofere clientului un site exact asa cum si-a dorit, modern, dar in acelasi timp usor de folosit.

 

Experienta acumulata din anul 2004 si pana in prezent,  ne-a oferit un simt fin in ceea ce priveste lansarea si dezvoltarea unei afaceri online. In tot acest timp, am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri. Pasiunea si implicarea in fiecare proiect, alaturi de ideea si viziunea ta, ne ajuta sa iti dezvoltam afacerea,  sa sugeram imbunatatiri, sa cream un plus de valoare produselor sau serviciilor cu care vii in fata clientilor tai.

 

Detaliile proiectului

  • Data martie 28, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top