Medico-jobs

Descrierea proiectului

1

Medico-jobs este o firma specializata in recrutarea personalului medical, obiectivul principal fiind facilitarea gasirii unui loc de munca in strainatate a persoanelor specializate in domeniul medical. Intermedierea dintre viitorul angajat si angajator este 100% transparenta.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor 

Descrierea viziunii clientului asupra proiectului care urmeaza sa fie implementat este foarte importanta. Cu cat aceasta este mai complexa, cu atat putem sa ne apropiem mai mult de dorinta clientului. Dupa ce am inteles viziunea clientului si ne-am facut o idee despre serviciile pe care le pune la dispozitie, ne-am impartit sarcinile si ne-am apucat de treaba.

3

Designer-ul a analizat si creat solutii vizuale pentru a comunica mesajele ce urmau sa fie publicate in continutul site-ului. Impreuna cu clientul, el a ales culorile, dimensiunea si aranjamentul diferitelor imagini in pagina. Fiind o persoana bine informata, tot timpul in pas cu noutatile moderne si deschisa provocarilor, in timp si-a dezvoltat abilitatea de a comunica diferite mesaje prin intermediul imaginilor si culorilor.

4

Sarcina principala a programatorului a fost sa puna pe suportul site-ului design-ul ales de client. Fiecare dintre noi isi lasa amprenta pe rezultatul muncii sale, de aceea experienta, creativitatea si tehnica sunt aspecte foarte importante in munca programatorului nostru.

5

Copywriter-ul a structurat informatia astfel incat sa surprinda esentialul, dar in acelasi timp sa fie usor de retinut. El stie ca nu este suficient doar sa ai un text pe site, este important ca el sa raspunda intrebarilor utilizatorilor lui, sa le fie de ajutor.

 

 

 

 

 

Detaliile proiectului

  • Data martie 19, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top