Jump Out

Descrierea proiectului

1

Jump este acronimul de la Joy, Unique, Master si People. Jump este spatiul unde iti dezvolti anumite abilitati care te vor ajuta in viata ta profesionala.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul ne-a prezentat viziunea sa despre proiect si anume un site destinat in primul rand tinerilor de liceu, care sa ii ajute sa se auto-cunoasca si sa-si dezvolte abilitatile pentru viitoarea profesie. Fiind un site destinat tinerilor, am ajuns la concluzia ca trebuie sa fie usor de parcurs, dar care in acelasi timp, sa le capteze atentia si sa le trezeasca interesul.

 

 

3

Designer-ul a lucrat la imaginea vizuala a site-ului. El s-a ocupat de alegerea culorilor, dimensiunilor si elementelor unice aduse site-ului. Dand dovada de multa creativitate, a realizat mai multe variante, cea finala fiind aleasa de client.

Programatorul nostru este in primul rand pasionat de munca pe care o depunde in dezvoltarea fiecare proiect. Principaa lui sarcina este de a pune design-ul ales de client pe suportul online. Datorita experientei, creativitatii si tehnicii fiecarui membru al echipei, oferim clientilor nostri site-uri care se incadreaza perfect in dorintele, nevoile si asteptarile lor.

4

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 8, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top