Jobsar

Descrierea proiectului

 

1

2

 

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Internetul are rolul de a oferi rapid informatiile de care au nevoie utilizatorii. Studiile arata ca majoritatea persoanelor interesate de un loc de munca, acceseaza site-uri de profil. Dupa ce ne-am familiarizat cu viziunea clientului in ceea ce priveste site-ul la care urma sa lucram, fiind implicati la randul nostru in actiuni care au rolul de a ajuta tinerii sa iti perfectioneze abilitatile profesionale, am acceptat provocarea de a realiza un astfel de site. Asa a inceput colaborarea dintre Dow Media si Jobsar.

3

 

4

 

Printre sarcinile designer-ului nostru s-a numarat crearea unui logo care sa evidentieze atributele firmei colaboratorilor nostri si realizarea mai multor variante de design pentru site. Mixul de creativitate, experienta si abilitati tehnice contribuie de fiecare data la realizarea unui logo care evidentiaza valorile clientilor nostri. Astfel, clientul a avut de ales din variante cu fonturi, dimensiuni si culori diferite.

5

 

Programatorul a continuat munca designer-ului, implementand design-ul site-ului online. Acesta a oferit propuneri clientului si a adaugat site-ului elemente dinamice.

 

 

6

Detaliile proiectului

  • Data octombrie 14, 2014
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top