Hipokrate

Descrierea proiectului

Hipokrate este un site care doreste indexarea cabinetelor medicale in functie de departament (radiologie, dermatologie, ediatrie, stomatologie, chirurgie, psihiatrie, oftalmologie). Pentru a fi eficient un astfel de site, fiecare vizitator trebuie sa fie intampinat de un site cu un aspect profesional si cu un meniu intuitiv si usor de parcurs. Aceste elemente au reprezentat punctul nostru de plecare in dezvoltarea si implementarea acestui proiect.

Designer-ul a inceput acest proiect prin realizarea mai multor variante de logo care sa reprezinte domeniul de activitate al clientului, dar care sa arate bine atat pe site, cat si pe carti de vizita, cataloage, brosuri sau pliante. Elementul specific domeniului medical, si anume o cruce a fost integrata perfect in prima litera a afacerii clientului, si anume litera H. Logo-ul fiind ales, designer-ul nostru si-a concentrat atentia pe realizarea aspectului intregului site.

Programatorul a lucrat impreuna cu clientul, a oferit sfaturi si a adus modificarile dorite de acesta si a avut grija ca site-ul sa functioneze perfect in orice moment.

 

hipokrate

Detaliile proiectului

  • Data martie 10, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top