Hai Tai

Descrierea proiectului

1

HaiTai este o agentie de turism care ofera clientilor croaziere si sejururi in toate colturile lumii.

2

Prezentarea proiectului si stabilirea sarcinilor

Prezenta online este esentiala pentru afacerea ta. Ne folosim de toate atuurile pentru a fi intotdeauna cei mai buni si pentru a le oferi clientilor nostri o prezenta online care duce la o dezvoltare fireasca si eficienta a afacerii lor. Pentru a ne indeplini aceste obiective, pe parcursul anilor am realizat cat este de important sa intelegi viziunea clientului. De aceea, punctul nostru de pornire in dezvoltarea si implementarea unui proiect este o discutie cat mai complexa cu clientul. Aceasta discutie este esentiala pentru a fi siguri ca am inteles perfect asteptarile sale si pentru a-i oferi un site care se incadreaza in aceste asteptari si care, de multe ori, le depaseste.

3

Designer-ul, pasionat de calatorii, s-a folosit de toate abilitatile sale creative si tehnice pentru a realiza un site cu un puternic impact vizual. Atunci cand aud cuvantul “calatorii”, majoritatea oamenilor se gandesc la mare. Pornind de la aceasta idee, designer-ul nostru a decis sa foloseasca albastru ca fiind culoarea principala a site-ului. Apoi, a creat mai multe variante de design pe care le-a trimis clientului. Acesta a ales varianta care urma sa fie implementata.

4

Programatorul a implementat varianta de design aleasa de client, pe suportul online. Fiind pasionat de munca pe care o face si de domeniul in care activeaza, este mereu la curent cu noutatile si acest lucru se vede in fiecare proiect.

5

6

Detaliile proiectului

  • Data mai 30, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top