Engleza la distanta

Descrierea proiectului

Engleza este cea mai vorbita limba din lume. Limba engleza face parte din viata fiecarei persoane, fie ca este vorba despre comenzile calculatorului, filmele sau melodiile preferate, etichetele unor numeroase produse sau cunoasterea sa la un nivel avansat. Engleza la distanta va ajuta sa eliminati granitele dintre oameni, incurajand comunicarea. Engleza la distanta va pune la dispozitie servicii complete, oferind atat suport scris cat si audio, special concepute pentru nivelul de pregatire al fiecarui client in parte. Timpul este principala problema a oamenilor din ziua de azi, de aceea Engleza la distanta iti vine in ajutor. Prin programul nostru online, tu iti alegi ziua si ora cand doresti sa inveti.

1

Primii pasi

Dupa o lunga conversatie cu clientul nostru, in care acesta ne-a oferit o descriere cat mai amanuntita despre proiectul Engleza la distanta, si ne-a pus la dispozitie o serie de materiale, am inteles viziunea acestuia. Acesta este cel mai important moment din munca noastra de zi cu zi. Nu a mai ramas decat sa ne organizam ca echipa si sa ne stabilim sarcinile foarte clar, inca de la inceput.

2

Designer-ul a combinat cunostintele sale artistice, tehnice si de business pentru a se apropia cat mai mult de viziunea clientului. Una din sarcinile lui a fost, nu doar ca site-ul sa arate foarte bine, dar sa aiba o structura usor de parcurs. Mai multe variante au fost trimise clientului, acesta alegand-o pe cea care il reprezinta cel mai mult. Pentru ca si promovarea offline joaca un rol important intr-o afacere, designer-ul a conceput si realizat cartile de vizita, acestea fiind un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca. Aceasta fiind si ultima sarcina a designer-ului care a predat stafeta programatorului.

3

 

Programatorul a implementat design-ul ales de client, pe suportul site-ului. Printre sarcinile lui s-au numarat realizarea unei bune comunicari pe internet si permiterea automatizarii de publicare a continutului. Tot programatorul s-a ocupat si de crearea unei pagini de Facebook.

4

Copywriter-ul a jonglat cu cuvintele astfel incat sa puna si mai mult in evidenta munca colegilor sai, prin conceperea mesajelor si textelor. Pentru a putea face acest lucru posibil, a imbinat arta si stiinta de a scrie.

5

Daca vrei sa fii capabil sa porti o conversatie in limba engleza, daca vrei sa inveti un vocabular nou si sa te pui la curent cu regulile de gramatica, Engleza la distanta iti sta la dispozitie cu sfaturi si resurse pentru o investitie pe termen lung in voi insiva. De asemenea, Engleza la distanta efectueaza traduceri de calitate, intr-un timp scurt, in mai multe domenii de specialitate: traduceri juridice, traduceri economice, traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri in domeniul comunicarii, dar si CV-uri, ghiduri, oferte sau alte materiale.

6

7

Detaliile proiectului

  • Data martie 14, 2014
  • Tag-uri Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top