Craiovan Consulting

Descrierea proiectului

1

Craiovan Consulting este o firma de contabilitate si consultanta contabila, fiscala si administrativa. Serviciile se adreseaza in special investitorilor italieni prezenti in Romania.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Inca de la inceput, clientul ne-a prezentat, intr-o maniera cat mai detaliata dorintele sale in ceea ce priveste site-ul. Acesta dorea un site modern, usor de parcurs si care sa ii puna in valoare afacerea. Aceasta discutie ne ajuta sa ne familiarizam cu conceptul. Astfel, nu ne mai ramane decat sa trecem la treaba, fiecare stiind ce are de facut.

3

Designer-ul a lucrat la identitatea vizuala a site-ului. Bineinteles ca site-ul vine ca o completare a firmei, ceea ce inseamna ca elementele vizuale din cadrul site-ului trebuie sa fie in concordanta cu specificul firmei. Mai multe variante de design au fost trimise clientului, care a ales-o pe cea care urmeaza sa fie implementata.

4

Aici a intervenit programatorul, care a implementat varianta de design aleasa de client pe suportul online. Pentru ca nici un site nu trebuie sa fie identic cu altul, elementele noi aduse fiecarui site sunt intotdeauna binevenite.

5

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 15, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top