CompleteIT

Descrierea proiectului

1

CompleteIT este o companie orientata spre piata business. Ofera o gama variata de produse, de la servere, calculatoare, laptopuri, imprimante, pana la mobilier de birou si accesorii pentru laptop-uri, tablete si telefoane.

2

Primii pasi

Familiarizarea cu conceptul pe care clientul vrea sa il dezvolte si sa il implementeze este punctul nostru de pornire. Scopul nostru principal este de a ne plia pe dorintele clientilor si de a le pune in practica. Dupa ce am inteles dorintele clientului si acesta s-a hotarat asupra unui pachet din oferta prezentata, ne apucam de treaba.

3

Designer-ul, in munca sa de zi de zi, pune mare accent pe creativitate si pe abilitatile sale artistice si tehnice pentru a crea site-uri cu un mare impact vizual. Colaborarea permanenta cu clientul si implicarea acestuia in toate modificarile pe care le aduce site-ului, contribuie la desfasurarea rapida si eficienta a muncii sale. Din variantele create, clientul o alege pe cea care va fi implementata de programator.

 

4

 

 

Programatorul combina tehnica, experienta si talentul pentru a oferi clientului un site exact asa cum si-a dorit. Fiecare site este unic in felul lui, iar pentru asta programatorul nostru aduce elementele noi fiecarui proiect in parte.

 

Detaliile proiectului

  • Data mai 2, 2014
  • Tag-uri Logo design, Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top