Colectie Logo 3

Descrierea proiectului

1

Crearea unui logo este o arta, care imbina perfect creativitatea si tehnica. Logo-ul este cel mai important instrument al identitatii vizuale. Calitatea unui logo este esentiala, deoarece acesta iti reprezinta afacerea si este prezent pe toate materialele care contribuie la formarea unei identitati vizuale.

2

Konstal Sisteme este un furnizor de solutii pentru sisteme de racire si ventilatie din domeniul alimentar. Frigul este asociat cu gheata, care este asociata cu culoarea albastru. Si pentru ca atunci cand bate vantul, culorile par sa se imbine, rezultand mai multe nuante ale aceleiasi culori, asa ne-a venit si noua ideea sa combinam doua nuante de albastru in conceperea acestui logo. Nici forma in care aceste nuante sunt combinate, nu este intamplatoare, aceasta formand litera “S”.

3

Cu siguranta ati observat, atunci cand ati intrat intr-o banca, stilul vestimentar al angajatilor. Un loc de munca intr-o banca obliga la eleganta. Cravata este un accesoriu care te duce automat cu gandul la eleganta si datorita formei, poate tine locul literei “i”. Asa am descoperit logo-ul perfect pentru clientii nostri.

4

Pentru a putea fi recunoscut usor, orice logo trebuie sa fie simplu si pe placul celui care il vizualizeaza. Un logo reprezinta mai mult decat un nume pentru produsele sau serviciile pe care vrei sa le promovezi.

5

Un logo trebuie sa arate bie pe orice culoare de background. Pentru ca un logo sa fie unic si original, acesta trebuie sa fie conceput de la zero.

6

7

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 15, 2014
  • Tag-uri Logo design

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top