City Business Centre

Descrierea proiectului

1

City Business Centre este un complex de birouri, alcatuit in prezent din 5 cladiri. Oferind spatii pentru birouri si spatii pentru conferinte la nivel inalt, sistemul de rezervare online a salilor pentru conferinte trebuia sa se ridice la nivelul global pe care City Business Centre a reusit sa il construiasca. Datorita experientei si a multiplelor proiecte realizate in decursul celor 10 ani de activitate, Dow Media se afla acum in fata unei noi provocari: realizarea sistemului de rezervare online, in timp real al salilor pentru conferinte.

2

Descriere proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul ne-a oferit o prezentare complexa despre viziunea sa in ceea ce priveste proiectul. Astfel am inteles dorinta acestuia de a tine pasul cu nevoile clientilor sai si de a le oferi posibilitatea de rezervare in timp real a unei  sali de conferinte. Am analizat atent fiecare solutie in parte, am oferit sfaturi si ne-am apucat de treaba.

Programatorul nostru a lucrat permanent cu clientul pentru a crea un sistem de rezervare usor de utilizat, dar foarte eficient. Ajutat de experienta, abilitatile tehnice si artistice a realizat mai multe campuri care ofera toate detaliile necesare inchirierii unei sali; de la alegerea zilei, a intervalului orar si a salii, pana la numarul de persoane, dotari si lista cu preturi. Tot in sarcina programatorului a intrat si realizarea unei interfete disponibila atat pe calculator, laptop sau tableta, cat si pe telefonul mobil.

 

3

4

Detaliile proiectului

  • Data iulie 15, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top