Centrul Medical Grigoras

Descrierea proiectului

4

Centrul Medical Grigoras a fost fondat in anul 2000 si este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate centre medicale din Timisoara. Personalul bine pregatit si experimentat ofera clientilor o gama variata de servicii medicale, de la Obstetrica – Ginecologie, Medicina Interna, Endocrinologie, Chirurgie Generala, Dermatologie, Medicina Familiei, pana la Neurologie, Cardiologie, Psihiatrie, Neurochirurgie, Chirurgie Plastica, Psihologie, Medicina Muncii si Urologie.

1

Primii pasi

Ca de fiecare data, punctul nostru de pornire in implementarea si dezvoltarea unui proiect este intelegerea viziunii clientului. Discutia amanuntita pe care am avut-o cu clientul nostru, ne-a ajutat sa ne familiarizam cu dorintele acestuia in ceea ce priveste dezvoltarea site-ului si in acelasi timp, cu serviciile pe care Centrul Medical Grigoras le ofera. Odata ce fundatia a fost stabila, nu a mai ramas decat sa punem caramida peste caramida pentru a construi noul proiect.

2

Contributia designer-ului a fost ca site-ul sa arate bine, sa aiba un aspect vizual placut si o structura usor de parcurs. Faptul ca a lucrat in permanenta cu clientul, implicandu-l in fiecare schimbare adusa site-ului, l-a facut pe designer-ul nostru sa se apropie foarte mult de viziunea clientului. Odata ce clientul a ales varianta de design care se potrivea cel mai bine nevoilor si dorintelor sale, designer-ul a predat stafeta programatorului.

 

Programatorul a implementat design-ul ales de client pe suportul site-ului. Plecand de la viziunea clientului, a realizat un site care sa capteze atentia vizitatorilor, dar care sa fie si usor de parcurs.

 

 

3

Din 2004, cand ne-am inceput activitatea, am dezvoltat sute de site-uri cu cele mai variate profiluri, dar fiecare in parte  si-a pus amprenta in dezvoltarea noastra profesionala. Pasiunea noastra pentru munca pe care o depunem si satisfactia pe care o avem atunci cand clientul este multumit de produsul final, ne motiveaza sa oferim in continuare servicii de cea mai buna calitate clientilor nostri.

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 8, 2014
  • Tag-uri Print

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top