Canisa Larus

Descrierea proiectului

1

Canisa Larus ofera informatii despre canii din rasa Bichon, de la istoric, portretul unui Bichon, pana la tehnici de intretinere si toaletaj. Canisa Larus ofera si posibilitatea de a cumpara cani de companie din aceasta rasa.

3

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Dupa ce clientul ne prezinta viziunea acestuia in legatura cu proiectul pentru care urmeaza sa colaboram, ne impartim sarcinile. Oferim suport si sfaturi clientilor nostri pe tot parcursul colaborarii. Astfel, fiecare stie inca de la inceput contributia sa in ceea ce priveste proiectul, fie ca este vorba de cromatica, conceperea textelor si a mesajelor sau de structura site-ului.

4

Designer-ul a lucrat impreuna cu clientul la identitatea vizuala a site-ului. Clientul isi dorea un site usor de parcurs, cu un puternic impact vizual, care sa puna in valoare cainii de companie din rasa Bichon. Ca de fiecare data, a creat mai multe variante de design, clientul alegand-o pe cea mai potrivita, urmand sa fie implementata de programator.

Programatorul a implementat design-ul ales de client pe suportul online. Fiind o persoana bine documentata, curioasa si mereu in pas cu ultimele schimbari tehnologice, aduce elemente noi fiecarui site.

 

5

Detaliile proiectului

  • Data mai 6, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top