Camo

Descrierea proiectului

1

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Discutia cu clientul, in care acesta ne explica viziunea si asteptarile sale de la viitorul proiect, este esentiala si in acelasi timp, reprezinta punctul nostru de pornire in dezvoltarea fiecarui proiect. Pentru a ne apropia cat mai mult de dorintele clientului, este necesar ca aceasta discutie sa fie una complexa. Daca avem bine stabilite aceste detalii si am inteles viziunea clientului, nu ne mai ramane decat sa ne impartim sarcinile si sa ne apucam de treaba.

3

Designer-ul, ca de fiecare data i-a cerut parerea clientului la fiecare element adus in plus site-ului. In munca sa, este esential sa transmita mesaje prin intermediul imaginilor si al culorilor. Aceasta abilitate si-a dezvoltat-0 in timp, prin dorinta continua de a fi mereu informat si la curent cu toate noutatile in materie de web design.

4

Programatorul a preluat design-ul ales de client si l-a implementat pe suportul site-ului. Ca in orice domeniu, trebuie sa fii inainte de toate, pasionat de munca pe care o faci. Programatorul nostru, care este mereu deschis provocarilor si foarte bine informat, isi lasa amprenta pe fiecare proiect in parte.

5

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 8, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top