Cadouri Stilate

Descrierea proiectului

1

Cadouri Stilate este un magazin online care ofera clientilor sai idei de cadouri pentru femei sau barbati, pentru casa sau pentru diferite evenimente.

2

Primii pasi 

Clientul nostru si-a dorit un site modern, usor de parcurs, dar in acelasi timp elegant. Fiecare dintre noi a avut o contributie bine stabilita inca de la inceput, fie ca a fost vorba de cromatica, de alegerea imaginilor sau de structura site-ului. Odata impartite sarcinile si cu dorintele clientului in minte, ne-am apucat de treaba.

3

Designer-ul si-a orientat creativitatea intr-o zona moderna, dar in acelasi timp sofisticata, eleganta. Nici nuantele de rosu, nici imaginile si dimensiunea acestora nu au fost alese intamplator. Designer-ul nostru s-a consultat cu clientul pentru a crea cateva variante de design cu un puternic impact vizual. Cand toate variantele au fost pregatite si clientul s-a hotarat asupra uneia, contributia designer-ului in acest proiect a luat sfarsit.

4

Programatorul a pus design-ul ales de client pe suportul site-ului. Fiind o persoana creativa, experimentata si atenta la detalii, fiecare site la care lucreaza este unic si se incadreaza perfect in dorintele clientilor.

 

5

Detaliile proiectului

  • Data mai 2, 2014
  • Tag-uri Magazine Online

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top