Brosura Kilpatrick (Aliance)

Descrierea proiectului

1

Kilpatrick a luat nastere in anul 1997. Kilpatrick este partener IESF (International Executive Search Federation), una dintre cele mai mari organizatii internationale de executive search la nivel global. Birourile Kilpatrick se afla in Italia, Olanda, Marea Britanie, Romania. Scopul principal al Kilpatrick este cautarea celor mai buni directori, manageri si specialisti.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Dupa discutia amanuntita pe care am avut-o cu clientul, ne-am dat seama care sunt dorintele si asteptarile sale in urma colaborarii pentru acest proiect. Acesta isi dorea o brosura complexa care sa puna in valoare atat compania Kilpatrick, cat si companiile pentru care aceasta recruteaza personal. Nu am mai stat pe ganduri si ne-am apucat imediat de treaba, stiind ca pentru a indeplini dorinta clientului este nevoie de multa munca de cercetare si documentare.

3

Designer-ul, ca de fiecare data, a adus elemente creative si originale acestui proiect. Primul pas in dezvoltarea acestui proiect a fost alegerea imaginilor. Partea cea mai interesanta si care ii scoate in evidenta experienta, originalitatea si creativitatea este modificarea acestor imagini si stabilirea culorilor predominante. Ideea de la care s-a pornit in alegerea culorilor predominante si anume rosu, portocaliu si verde a fost chiar postul de ofiter de incendiu si securitate pentru care clientul nostru recruta personal. Acesta nu a fost singurul criteriu pe baza caruia a optat pentru aceste culori. Designer-ul nostru are o vasta experienta in domeniu si cunoaste semnificatiile fiecarei culori, sugerand astfel veselie, siguranta, curaj, liniste, elemente caracteristice candidatului ideal pentru postul respectiv. Nici pozitionarea acestora in pagina nu a fost intamplatoare, el luand in calcul mai multe aspecte si facand numeroase modificari, astfel incat produsul final sa fie foarte bine pus la punct si sa se ridice la nivelul asteptarilor clientului.

 

4

 

Detaliile proiectului

  • Data iunie 30, 2014
  • Tag-uri Print

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top