Blitz Click

Descrierea proiectului

1

BlitzClick se adreseaza atat companiilor care se afla la inceput de drum, cat si clientilor experimentati care cunosc beneficiile unei promovari online. BlitzClick ofera clientilor un sistem eficient si rapid de promovare pe internet. BlitzClick te ajuta in primul rand, sa-ti gasesti consumatorii, si mai apoi le spune si le aminteste permanent de existenta ta.

2

BlitzClick a venit ca o completare fireasca la celelalte servicii pe care le oferim clientilor. Pentru ca deja te ajutam sa iti pui ideile in practica si iti oferim cele mai diversificate pachete de gazduire a afacerii tale, BlitzClick iti promoveaza afacerea si te face sa intelegi importanta si beneficiile promovarii online. Pentru o promovare cat mai eficienta, serviciile oferite sunt complexe si se pliaza pe nevoile fiecarui utilizator in parte. Scopul promovarii si al publicitatii in general, este acela de a genera vanzari. Aici intervine BlitzClick care te ajuta sa identifici mult mai usor publicul tinta, ofera consultanta pentru maximizarea impactului companiei in randul utilizatorilor si iti ofera o multime de alte beneficii.

Pana in prezent, BlitzClick a contribuit la dezvoltarea unor numeroase afaceri in mediul online, de la publicatii online generale, divertisment, cultura, pana la comunicate de presa, bloguri, publicitate pe Facebook si Twitter si lista continua sa se mareasca pe zi e trece.

BlitzClick este un site realizat de Dow Media, gazduit de SpeedHost.

 

3

 

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 15, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top