BKT Dent

Descrierea proiectului

1

BTK Dent este o firma care ofera servicii dentare, de la consultatii, plombe, extractii, pana la estetica dentara si implanturi dentare.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul ne-a prezentat, intr-o maniera cat mai detaliata, viziunea, dorintele si asteptarile sale in urma colaborarii pentru un nou proiect. Acordam o atentie deosebita acestor discutii, pentru ca astfel ne facem o idee despre produsele sau serviciile pe care clientul le pune la dispozitie, dar in acelasi timp, ne ajuta sa ne familiarizam cu dorintele clientului.

Designer-ul a lucrat la “look-ul” site-ului. Prima impresie conteaza, iar contributia cea mai mare a designer-ului nostru este sa creeze un site cu un puternic impact vizual. Pe langa acest aspect, are grija ca structura fiecarui site sa fie usor de parcurs, clientii ajungand rapid la informatiile care ii intereseaza. Imaginatia si pasiunea sa pentru ceea ce face au dus la realizarea unui site care arata bine, dar care in acelasi timp, este usor de parcurs si la crearea unui logo usor de retinut si care sa puna in valoare afacerea clientului.

 

3

Detaliile proiectului

  • Data mai 13, 2014
  • Tag-uri Print

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top