Barbati cu stil

Descrierea proiectului

1

Barbaticustil.ro este un concept nou pe piata din Romania. Isi propune sa acorde sfaturi practice in combinarea tinutelor, a materialelor, texturilor si accesoriilor si ofera chiar idei de tinute tuturor barbatilor care vor sa fie mereu in pas cu moda si cu cele mai noi tendinte.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Viziunea clientului nostru a fost un site care sa exprime eleganta si stil pentru barbatii pasionati de moda si care sunt mereu in pas cu ultimele tendinte. Dupa ce am inteles conceptul acestui proiect si serviciile pe care clientul nostru le pune la dispozitie, bazandu-ne pe experienta si pe abilitatile noastre, am trecut la treaba.

Misiunea designer-ului in acest proiect a fost una complexa. De la realizarea logo-ului si a cartilor de vizita, pana la alegerea culorilor si aranjamentul imaginilor in pagina. El a fost in legatura permanenta cu clientul, cu care s-a consultat pe tot parcursul dezvoltarii proiectului. Varianta finala a design-ului a fost aleasa de client, contributia designer-ului luand sfarsit.

3

Programatorul a pus design-ul ales de client pe suportul site-ului. Programatorul nostru stie cat de mult conteaza ca un site sa fie bine structurat si usor de parcurs si se foloseste de toate abilitatile sale pentru a construi un site care sa atraga cat mai multi clienti.

4

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 8, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top