Baicka

Descrierea proiectului

Dupa un an plin de provocari si de evenimente importante pentru mediul online, am inceput anul 2015 in forta, plini de idei cretive pe care suntem nerabdatori sa le pune in practica. Prima provocare a venit de la Baicka. Clientul isi dorea un site de prezentare axat de turism si pe prezentarea celor mai populare locatii din Romania.

Ca de fiecare data, ne-am documentat, am analizat site-urile de profil atat din tara, cat si din strainatate, iar impreuna cu clientul am stabilit elementele cheie ale dezvoltarii si implementarii proiectului. Realizarea unui logo care sa reprezinte afacerea clientului este punctul de inceput al fiecarei afaceri. Inarmat cu ustensilele necesare si cu idei originale si creative, designer-ul a schitat mai multe variante de design pentru logo, iar clientul a ales varianta finala a logo-ului. Aspectul general al site-ului a intrat tot in atributiile designer-ului nostru, care si de aceasta data a creat un site cu un look profesional si modern.

Rabdarea si pasiunea pentru tot ceea ce tine de mediul online il ajuta pe programatorul nostru, nu doar sa implementeze online varianta de design aleasa de client, dar sa se asigure ca fiecare element al site-ului functioneaza perfect.

baika5

Detaliile proiectului

  • Data ianuarie 23, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top