Bader Consulting

Descrierea proiectului

1

Bader consulting este o firma independenta de consultata care raspunde la toate intrebarile clientilor legate de diverse aspecte de legislatie sau practica fiscala. Firma si-a inceput activitatea in 2008 si se adreseaza in special companiilor internationale care doresc sa isi dezvolte sau sa isi extinda afacerea in Romania. Site-ul este tradus in trei limbi: romana, engleza si franceza.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Viziunea si dorintele clientilor sunt cele mai importante aspecte pentru noi. De aceea, le acordam o importanta deosebita, fiind punctul nostru de pornire in dezvoltarea proiectului. Este esential sa ne familiarizam cu serviciile sau produsele pe care clientii nostri le pun la dispozitie, pentru a le oferi sfaturi acolo unde este nevoie.  Clientul isi dorea un site modern, pe o noua platforma Word Press. Am ascultat cu atentie clientul si abia dupa ce i-am inteles viziunea, am trecut la dezvoltarea si mai apoi la implementarea proiectului.

Designer-ul, ajutat de creativitate dar si de viziunea clientului a creat imagini vizuale care sa puna in evidenta continutul site-ului. A ales culorile, dimensiunile si aranjamentul imaginilor in pagina, impreuna cu clientul. El stie ca prima impresie conteaza, ca un site prietenos, care arata bine atrage clientii. Dupa ce clientul a ales una din variantele de design propuse, designer-ul a cedat locul programatorului.

3

Programatorul a pus design-ul ales de client pe suportul site-ului. El se foloseste intotdeauna de experienta, talent si tehnica pentru a crea un site bine structurat si usor de parcurs care sa favorizeze o mai buna comunicare pe internet.

Detaliile proiectului

  • Data aprilie 8, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top