Aviatim

Descrierea proiectului

Domeniul aviatiei a fost si va fi intotdeauna fascinant, mai ales datorita faptului ca ne ajuta sa vedem lumea din alta perspectiva. De la cateva mii de metri inaltime totul pare mic si nesemnificativ, ceea ce le ofera profesionistilor in domeniu un loc de refugiu. Aviatim, blog-ul de fotografie care isi propune sa redea frumusetea acestui domeniu care ne-a facut tara cunoscuta peste hotare datorita inventatorior romani precum Henri Coanda, Traian Vuia, Aurel Vlaicu, Ion Paulat sau Justin Capra.

Designer-ul nostru a avut grija ca logo-ul sa includa cele mai importante elemente ale acestui domeniu si anume costumul aviatic si aripile care sugereaza libertatea. Aceste elemente sunt incadrate intr-un cerc, astfel incat intregul logo sa te duca cu gandul la o insigna aviatica. Tot in atributiile designer-ului a fost si realizarea imaginii globale a site-ului.

Programatorul a verificat fiecare element, iar apoi a implementat varianta de design aleasa de client pe suportul online al site-ului.

 

1

Detaliile proiectului

  • Data februarie 9, 2015
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top