Apartamente Noi

Descrierea proiectului

1

Apartamente Noi este o firma care construieste blocuri si ofera spre vanzare apartamente. Site-ul este foarte important pentru o firma, indiferent de profilul acesteia. Echipa din spatele Apartamente Noi este formata din oameni pasionati de domeniul constructiilor si motivati de faptul ca toata munca depusa este resplatita la finalul proiectului atunci cand clientii au un loc pe care il pot numi “acasa”. Dow Media a reusit sa sugereze acest lucru printr-un site prietenos, care capteaza atentia vizitatorilor si le ofera toate informatiile de care acestia au nevoie.

 

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor 

Viziunea clientului a fost baza pe care echipa Dow Media a construit site-ul pentru clientul nostru. Odata prezentate in detaliu obiectivele si viziunea clientului, noi venim cu experienta si sfaturile necesare. Toate deciziile fiind luate, ne apucam de treaba.

3

Designer-ul a creat mai multe variante de logo pentru afacerea clientului nostru. Varianta aleasa de client pune in evidenta domeniul constructiilor printr-o imagine care sugereaza o portiune dintr-un bloc. Ca si in cazul logo-ului, au fost create mai multe variante de design pentru site. Varianta finala duce mai departe povestea din spatele logo-ului, folosind aceleasi nuante de albastru.

4

Programatorul a implementat varianta de design aleasa de client pe suportul site-ului. La fel ca si designer-ul, programatorul lucreaza in permanenta cu clientul, tinandu-l la curent cu evolutia proiectului.

5

6

Detaliile proiectului

  • Data august 6, 2014
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top