Alexchelu.ro

Descrierea proiectului

1

AlexChelu este o firma infiintata in 2003, care isi desfasoara activitate in domeniul constructiilor. Produsele pe care le pune la dispozitie clientilor sunt usi, fereste, site si sisteme de umbrire din PVC si geam termopan care ofera izolare fonica din mediul exterior si izolare termica in interior pentru pastrarea caldurii si diminuarea costurilor de incalzire.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Prezenta in mediul online are o contributie foarte importanta in dezvoltarea afacerii tale, indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea. Astfel, site-ul companiei tale trebuie sa fie realizat de specialisti, care sa tina cont de dorintele tale si care sa aduca imbunatatiri acolo unde este necesar. Dupa ce sunt stabilite aceste lucruri, ne impartim sarcinile si trecem la implementarea conceptului.

3

Designer-ul lucreaza impreuna cu clientul la crearea mai multor variante de design. Varianta finala, aleasa de client trebuie sa aiba un impact vizual puternic, care sa le capteze atentia vizitatorilor. Experienta, creativitatea si abilitatile tehnice contribuie la respectarea acestor conditii, care fac parte din munca de zi de zi a designer-ului nostru.

4

Programatorul a implementat design-ul ales de client pe suportul online. El valorifica la maximum creativitatea, tehnica si experienta in domeniu pentru a crea un site simplu, usor accesibil si care favorizeaza o mai buna comunicare pe internet.

Sarcina copywriter-ului este de a pune in valoare munca depusa de colegi, prin conceperea mesajelor, textelor si sloganurilor. El a selectat, construit si editat textele astfel incat sa fie originale si usor de citit.

Detaliile proiectului

  • Data mai 2, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top