Agil

Descrierea proiectului

1

Agil este o firma de carmangerie foarte cunoscuta pe plan national, infiintata in anul 1991. In anul 2010 firma avea un numar de 300 de angajati.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul cu peste 30 de magazine proprii in diverse orase din tara a apelat la serviciile noastre pentru a realiza rapid un site complex, dar in acelasi timp usor de parcurs si cu un aspect placut. Dupa ce ne-a oferit mai multe detalii atat despre firma, cat si despre asteptarile acestuia in urma proiectului, am oferit sfaturi, ne-am stabilit sarcinile si ne-am apucat de treaba.

3

Designer-ul, ajutat de experienta in domeniu, dar si de abilitatile tehnice si creative, a lucrat la imaginea vizuala a site-ului. Culoarea predominanta aleasa de acesta este rosu, care se regaseste si in elemente ale identitatii vizuale a firmei precum logo-ul. Este o culoare care semnifica veselia si siguranta, elemente specifice firmei Agil. Apoi, designer-ul nostru s-a axat pe pozitionarea imaginilor in pagina astfel incat produsele sa fie puse in valoare si sa capteze atentia vizitatorilor.

Sarcina programatorului a fost aceea de a crea un site foarte bine structurat si usor de parcurs. El a lucrat  de asemenea si la incorporarea unui magazin online in cadrul site-ului de prezentare. A organizat produsele in functie de categorii (speciale, proaspete, crud-uscate si promotii) pentru a ajuta vizitatorii sa ajunga rapid la produsul dorit.

4

Detaliile proiectului

  • Data iulie 8, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top