ADSM.ro

Descrierea proiectului

1

Academia de Stiinte Medicale a fost infiintata in 1935. Academia are in prezent 190 de membri titulari si 41 de membri corespondenti si membri de onoare din tara si din strainatate.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Clientul ne-a prezentat viziunea sa despre proiect. Astfel, ne-am familiarizat cu dorintele si asteptarile clientului si am oferit sfaturi acolo unde era nevoie. Dupa ce clientul a ales pachetul care se pliaza cel mai bine pe nevoile sale, ne-am impartit sarcinile, fiecare stiind inca de la inceput ce are de facut.

 

3

Designer-ul, ca de fiecare data, se foloseste de creativitate si de abilitatile sale artistice pentru a crea un site cu un aspect placut si o structura usor de parcurs. Pentru o desfasurare cat mai rapida si eficienta a muncii sale, designer-ul nostru colaboreaza permanent cu clientul. Dupa ce mai multe variante de design au fost trimise clientului, acesta a ales-o pe cea care urma sa fie implementata.

Programatorul implementeaza design-ul pe suportul site-ului. Fiind o persoana creativa, tot timpul in pas cu noutatile, pune pasiune in fiecare proiect si aduce elemente noi fiecarui site.

4

Detaliile proiectului

  • Data mai 12, 2014
  • Tag-uri Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top