Inovare Timis

Descrierea proiectului

1

Adetim este un instrument al Consiliului Judetean Timis care are ca scop promovarea si dezvoltarea economica a judetului. Aceste elemente sunt esentiale in formarea unui imagini pozitive asupra intregului judet. Pentru a scoate in evidenta proiectele in care Adetim se implica este nevoie de un site profesionist, care nu doar sa arate bine, dar sa fie usor de parcurs si sa ofere utilizatorului o vizita cat mai placuta. La baza colaborarii dintre Adetim si Dow Media sta experienta, profesionalismul si un portofoliu bogat in proiecte din diferite domenii.

2

Prezentare proiect si stabilirea sarcinilor

Site-ul reprezinta imaginea unei firme, concept, proiect in mediul online. Realizarea unui site este un proces complex, care implica multa munca. Pornind de la viziunea si dorintele clientului, oferim sfaturi atat tehnice, cat si artistice pentru a fi siguri ca fiecare client se bucura de un site unic, care functioneaza perfect.

Fiind o persoana creativa, care pune mare accent pe originalitate, dar si pe abilitatile sale tehnice, designer-ul nostru a creat logo-ul si a construit imaginea vizuala a site-ului. Acesta s-a consultat in permanenta cu clientul in imbinarea formelor si culorilor astfel incat logo-ul sa evidentieze valorile si obiectivele companiei, dar in acelasi timp sa fie usor de retinut. Pentru a exista o continuitate intre logo si site, culorile predominante sunt aceleasi. Designer-ul a creat mai multe variante de design atat pentru logo cat si pentru site, clientul fiind cel care a ales varianta finala.

3

Programatorul a implementat varianta de design aleasa de client pe suportul online. Acesta pune pasiune in munca sa si se adapteaza rapid schimbarilor frecvente care apar in domeniul sau de activitate. Pune mare accent pe functionalitatea site-ului, de aceea face teste imediat dupa ce a introdus un element nou.

4

Detaliile proiectului

  • Data august 6, 2014
  • Tag-uri Logo design, Site de prezentare

Dow Media! din 2004, lansam pe internet afaceri de succes! - www.dow-media.ro

Posted by DOW MEDIA on Monday, July 27, 2015
Back to Top